Collectie

DTP-Import


DTP-Import (design trading products) is de exclusieve distributeur van de d-Bodhi meubelcollecties voor Europa. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken.

Inno zitmeubelen


INNO is de specialist in comfortabel zitten. Ons motto: een zitmeubel moet gewoon goed zijn, maar ook mooi. Loop maar eens een woonkamer binnen. Wat valt als eerste op? Precies; de bank of fauteuil. Aan een zitmeubel zie je hoe iemands persoonlijkheid is.

Easy Sofa


Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties.

Olav Home


De Olàv Home collectie biedt u een zeer uitgebreid assortiment banken. De kenmerkende landelijke stijl met warme  uitstraling vindt u terug in de verschillende modellen die wij u aanbieden. Trots zijn we op onze ruime loungebanken, die in bijna alle mogelijke opstellingen leverbaar zijn.

Still Collection


De stijlvolle woonaccessoires van Still Collection kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke en zachte kleuren. De verschillende items passen in een sober en stoer interieur, maar ook in een landelijk of modern landelijk interieur komen de items perfect tot hun recht.