Nieuwe server

Fiesta 2 - Home Time Woerden

Fiesta 2

Klassieke relaxfauteuil met 2-motorig relaxsysteem. Deze motoren bedienen de voetklep, rug en sta-op hulp. Bij het 2-motorig systeem zijn voetklep en rug onafhankelijk van elkaar te bedienen. De bedieningstoetsen voor het systeem zijn opgenomen in een handunit die door een spiraalsnoer met de fauteuil verbonden is.

€ 1.450

De getoonde prijs op deze pagina is een adviesprijs en kan afhankelijk van uw fauteuil-wensen hoger of lager uitvallen. Meer informatie ontvangen? Onze medewerkers geven u het beste advies op maat.

Advies op maat

Price :

 1.450

Beschrijving

Klassieke relaxfauteuil met 2-motorig relaxsysteem. Deze motoren bedienen de voetklep, rug en sta-op hulp. Bij het 2-motorig systeem zijn voetklep en rug onafhankelijk van elkaar te bedienen. De bedieningstoetsen voor het systeem zijn opgenomen in een handunit die door een spiraalsnoer met de fauteuil verbonden is. Het bovenste deel van de rugleuning is voorzien van een verstelbare hoofdsteun (topswing). Tegen meerprijs is de topswing elektrisch bedienbaar te maken.

Dit model is zonder meerprijs leverbaar in de uitvoering (XS) Extra small, (S) Small, (M) Medium en (L) Large.

Extra Small
Zithoogte 6 cm minder dan Medium uitvoering, Zitdiepte 4 cm minder dan Medium uitvoering en Rughoogte 6 cm minder dan Medium uitvoering.

Small
Zithoogte 3 cm minder dan Medium uitvoering, Zitdiepte 2 cm minder dan Medium uitvoering en Rughoogte 3 cm minder dan Medium uitvoering.

Large
Zithoogte 3 cm meer dan Medium uitvoering, Zitdiepte 2 cm meer dan Medium uitvoering en Rughoogte 3 cm meer dan Medium uitvoering.