Nieuwe server

Twice relaxfauteuil TW121 - Home Time Woerden

Twice relaxfauteuil TW121

De Twice relaxfauteuil TW121 wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen.

€ 2.650

De getoonde prijs op deze pagina is een adviesprijs en kan afhankelijk van uw fauteuil-wensen hoger of lager uitvallen. Meer informatie ontvangen? Onze medewerkers geven u het beste advies op maat.

Advies op maat

Price :

 2.650

Beschrijving

De Twice relaxfauteuil TW121 wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in “hart-balans” stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minimaal belast wat als zeer rustgevend wordt ervaren. U kunt ook de zitting zonder het gebruik van de voetensteun kantelen. Hierbij kantelt de rug met de zitting mee.

Dit model kan optioneel geleverd worden met een sta-op functie. Bij de uitvoering met sta-op hulp is de maximale valling (hellingshoek) van de zitting iets minder ver.

De elektromotoren worden door een oplaadbare accu gevoed waardoor er bij gebruik geen snoer over de vloer loopt. De bedieningstoetsen zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust, kan van achter naar voor worden versteld (topswing) waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. De verstelling gebeurt standaard handmatig maar er zijn Twice modellen waarbij dit elektrisch kan.

Kleuren

Deze relaxfauteuil is beschikbaar in de volgende stoffen:

Oasis
Oasis is gelijk aan ultra leder alleen heeft het een dikte van ongeveer 1,6 mm. Dit leder geeft doordat het wat zwaarder is, de meubelen het meeste karakter. Runder leder met een met een natuurlijke optiek. Licht gepolijst en voorzien van eenlichte beschermlaag en gemaakt van Europese huiden.
Ultra
leder met een heel zachte grip. Door en door geverfd in vaten en voorzien van een lichte beschermlaag. Zodat men kan spreken van een echte semi-aniline kwaliteit. Door het ontbreken van een kunstmatige print, behoudt het leder zijn soepelheid en heeft het een natuurlijke optiek. Het is leder zoals leder bedoeld is! gemiddelde dikte ca. 1.3mm.
Oslo
Runder leder met een met een licht gecorrigeerde nerf. Licht gepigmenteerd en gemaakt van Europese huiden. Chromegelooid en voorzien van een finishlaag die zijdezacht aanvoelt Soepel leder van ca.1,1 to 1,3 mm gemiddelde dikte.
Royal
Royal is een ledersoort welke uitsluitend wordt gemaakt van Europese runderhuiden, en doormiddel van een chroom looiing is geconserveerd. Royal is een 100% volnerf ledersoort welke met aniline verfstoffen is behandeld. Aniline behandeld wil zeggen dat er transparante verfstoffen voor de vat verving worden gebruikt. Na de verfbehandeling wordt het leder gedroogd en nagewalkt waardoor de natuurlijke nerf in zijn geheel weer naar boven komt. Door deze niet dekkende behandeling zullen alle natuurlijke kenmerken zoals: aders, groeistrepen, littekens, nekplooien, schrammen, weerborstels etc. nog zichtbaar zijn. Ook nerf – en structuurverschillen zullen zichtbaar zijn. Royal leder heeft een dikte van 1,1-1.2 mm. Aangezien leder een natuurproduct is en er rek in het leder zit, geeft dit zeker na het walken een super zacht gevoel.
Semira
Een geschuurd en gecorrigeerd leder, wat inhoudt dat de natuurlijke befouting van een huid wordt afgeschuurd en van een grove leerprint wordt voorzien. Het is soepel leder met een gemiddelde dikte van ca. 1,4 to 1,6 mm.
Runner
Een geschuurd en gecorrigeerd leder, wat inhoudt dat de natuurlijke befouting van een huid wordt afgeschuurd en van een fijne leerprint wordt voorzien. Het is soepel leder met een dikte van 1 to 1,2 mm.

De toekomst
Hedge is een geweven stof, de stof heeft een 40.000 martindale/endpoint.

  • Restfull is een zachte loungestof en is waterafstotend. De stof heeft een 100.000 martindale/endpoint.
  • Callum is een geweven stof van 100% PE. De stof heeft een 40.000 martindale/endpoint.
  • Star is een zachte loungestof, en is waterafstotend. De stof heeft een 40.000 martindale/endpoint.
  • Linoso is een geweven stof van 100% polyester. De stof heeft een 100.000 martindale/endpoint.
Dinamica Classica
Dinamica is een exclusieve en tijdloze microvezel stof, verkrijgbaar in 111 kleuren van basiskleuren tot de meest modieuze tinten. Deze stof is ecologisch ontwikkeld volgens een revolutionaire nieuwe techniek. Dinamica ademt, en kreukelt nauwelijks. De stof heeft een 50.000 martindale/endpoint en is tot 60 graden wasbaar.