Nieuwe server

Vista32 - Home Time Woerden

Vista32

De fauteuils uit de SMART-serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch door middel van 2 motoren worden versteld. Daarnaast hebben deze fauteuils een slimme oplossing voor een sta-ophulp.

€ 1.558

De getoonde prijs op deze pagina is een adviesprijs en kan afhankelijk van uw fauteuil-wensen hoger of lager uitvallen. Meer informatie ontvangen? Onze medewerkers geven u het beste advies op maat.

Advies op maat

Price :

 1.558

Beschrijving

De fauteuils uit de SMART-serie hebben tal van verstelmogelijkheden. Deze elegante moderne serie relaxfauteuils kunnen zowel handmatig (manueel) als ook elektrisch door middel van 2 motoren worden versteld. Daarnaast hebben deze fauteuils een slimme oplossing voor een sta-ophulp. Zelfs is het nu mogelijk om een sta-ophulp te verkrijgen in een draaifauteuil. Dit systeem is bijna onzichtbaar onder de fauteuil verborgen. Als de fauteuil in sta-op stand staat, kan deze uit veiligheidsoverwegingen niet meer draaien.

De bediening van het elektrisch verstelbare systeem met 2 motoren zijn afhankelijk van het model, opgenomen in de zitting of armleuning (links voorstaand). Een bedieningskastje aan spiraalsnoer is tegen meerprijs leverbaar (ter vervanging van de
tiptoetsen).

De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem zonder opsta-hulp wordt geleverd door een accu.
De elektriciteit voor de elektromotoren bij een 2 motorig systeem met opsta-hulp wordt standaard geleverd door een trafo die via een snoer gekoppeld is aan de wandcontactdoos. Deze trafo kan worden vervangen door een oplaadbare accu, zodat de fauteuil overal geplaatst kan worden zonder dat er een kabel naar het stopcontact loopt, en toch elektrisch bediend kan worden.

In maatvoering is de fauteuil naast de standaard (medium = M) ook als eXtra Small (XS), Small (S) en Large (L) te verkrijgen.

eXtra Small: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 4 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Small: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm lager en de zitdiepte 2 cm minder dan bij de standaard uitvoering.
Large: In deze uitvoering is de zithoogte 2 cm hoger en de zitdiepte 2 cm meer dan bij de standaard uitvoering.