Nieuwe server

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

Een uniek meubel op maat
Ieder mens is uniek. En verdient daarom een uniek meubel. Een meubel dat helemaal op maat is gemaakt. Zodat u het beste zitcomfort krijgt en uw bank of Bijvoorbeeld kast precies op de plek past waar u hem hebben wilt.

Ambachtelijke zitmeubels
Wij van Hometime houden er niet van om ‘nee’ te verkopen aan onze klanten. Daarin zijn we onderscheidend. Wij verkopen geen massale fabrieksproducten. Onze meubel leveranciers zijn ambachtelijke vakmensen die elk meubel precies kunnen maken zoals u het wenst. Wilt u een bijzondere maat of een aparte stof? Een kortere of juist langere zitdiepte of een andere rughoogte? Wij passen uw zitmeubel zo aan dat hij helemaal naar uw wens is.

Altijd het allerbeste
Wij geloven dat maatwerk en ambacht de toekomst hebben. Daarom maken wij banken die verleidelijk ogen, goed zitten en een duurzame toekomst hebben. Zodat u krijgt wat u verdient: het allerbeste.

Interieur styling

Heeft u al een duidelijk beeld van hoe u wilt dat het er bij u thuis uit moet komen te zien? Weet u al welke sfeer u wilt creëren? Of weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Maak van uw huis een thuis… Wij helpen u graag bij het realiseren hiervan.