Nieuwe server

Collectie

DTP-Import


DTP-Import (design trading products) is de exclusieve distributeur van de d-Bodhi meubelcollecties voor Europa. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling; van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels maken.

Inno zitmeubelen


INNO is de specialist in comfortabel zitten. Ons motto: een zitmeubel moet gewoon goed zijn, maar ook mooi. Loop maar eens een woonkamer binnen. Wat valt als eerste op? Precies; de bank of fauteuil. Aan een zitmeubel zie je hoe iemands persoonlijkheid is.

Easy Sofa


Easy Sofa is een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf dat dagelijks bezig is met de ontwikkeling en productie van eigentijdse zitmeubelen. Deze passie voor meubelen kenmerkt zich door het gebruik van de beste materialen en de grote verscheidenheid in de collecties.

vtwonen


vtwonen is het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland waarbij er interactie is tussen wonen en leven. Het merk heeft passie en is altijd one-step-ahead, tegelijk zorgt vtwonen voor producten die het leven gemakkelijk maken. Naast het aanbieden van producten inspireert vtwonen met haar blog, site en magazine iedereen die bezig is met wonen.

Still Collection


De stijlvolle woonaccessoires van Still Collection kenmerken zich door het gebruik van natuurlijke en zachte kleuren. De verschillende items passen in een sober en stoer interieur, maar ook in een landelijk of modern landelijk interieur komen de items perfect tot hun recht.

Cartel Living


Met meer dan 30 jaar ervaring is Cartel Living een betrouwbare partner in meubelindustrie. Omdat de productie in eigen handen is, is er volledige controle tijdens het gehele proces. Eerlijke oer-Hollandse kwaliteit staat voorop bij Cartel Living. Alsmede de persoonlijke aandacht voor haar relaties!

Eleonora


Industrieel, Scandinavisch, vintage; de meubels van Eleonora sluiten naadloos aan bij de interieurtrends van nu én morgen. De brede collectie met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding kent een groot aantal productlijnen en wisselt meerdere keren per seizoen. Bekijk onze actuele collectie in de showroom in Woerden.

Haveco meubelen


HAVECO produceert eigen zitmeubelen zoals een uitgebreide collectie banken, fauteuils, hockers en eetkamerstoelen. HAVECO heeft een grote affiniteit met de ledermarkt en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van lederen zitmeubelen. Meerdere keren per jaar worden nieuwe modellen op de markt gebracht die vernieuwend, verassend en veelzijdig zijn.